Brisačo pripravite glede na željeno velikost. Za pomoč pri izdelavi se lahko obrnete na nas. 

Sublimacijska brisača

  • Cena: 15,74€


Brisače s personaliziranimi motivi so zelo priljubljen artikel tako za poletne dni, kot tudi za promocijska darila preko leta. Izbirate lahko med različnimi velikostmi, nanje pa natisnemo motiv po vaši želji. 

Tisk: sublimacijski (netipljiv) tisk, 4/0 CMYK. 

Material: 400 g/m², 50 % poliester (zgornja pobarvana stran), 50 % bombaž (hrbtna, bela stran)

Odgovornost za poslane logotipe nižje kakovosti (nizka resolucija) in neustreznih formatov, ki vplivajo na končni izgled izdelka nosi stranka. 

Odgovornost za poslane logotipe oz. grafike nižje kakovosti (nizka resolucija ipd.) in neustreznih formatov, ki vplivajo na končni izgled izdelka nosi stranka. 

Nudimo vam tudi možnost grafičnega oblikovanja in pregled datotek za tisk.
Brisačo pripravite glede na željeno velikost. Za pomoč pri izdelavi se lahko obrnete na nas. 

Ker brisače v celoti potiskamo pri nas, izbrani velikosti dodajte 2 cm dodatka na vsaki strani (bleed). 

Pomembne elemente pomaknite vsaj 5 cm navznoter od roba porezave. Vse pisave in logotipe pretvorite v krivulje (vektorje). Rastrske slike, ki jih boste uporabili pri oblikovanju, naj bodo primerne resolucije. Za manjše tiskovine 300 dpi, pri večjih formatih bo zadostna grafika z resolucijo od 100 dpi naprej. 

Vašo brisačo lahko pripravite v barvnem prostoru CMYK ali Pantone. Shranjevanja datotek ne priporočamo v RGB barvnem prostoru, saj prihaja do razlik v barvi.

Brisačo shranite v razmerju 1:1. Priporočamo, da pripravljeno datoteko shranite s standardom PDF: X1-a:2001.
Preden naložite pripravljeno brisačo in oddate naročilo, preverite datoteko za tisk (ustrezna dimenzija, dodatek za šiv ipd.), saj za morebitne napake ne moremo prevzeti odgovornosti.