• Pri nakupu 4 ali več 48,80€
  • Pri nakupu 11 ali več 41,48€
  • Pri nakupu 21 ali več 39,04€
  • Pri nakupu 51 ali več 36,60€


Grafiko za promocijski ležalnik pripravite po naši PDF predlogi. Za pomoč pri izdelavi nas lahko kontaktirate. Prenesite predlogo PDF in jo odprite v izbranem programu (CorelDraw, Adobe Illustrator, Indesign, ipd.). Odstranite navodila in vodila (črte) iz dokumenta. 


Prenesi predlogo (417.02KB)

Promocijski ležalnik

  • Cena: 59,78€


Ležalnik s personaliziranim platnom je odlična promocijska rešitev ali inovativno darilo za vse priložnosti. Popestri razstavne prostore na sejmih, terase gostinskih objektov in turističnih namestitev …   Na platno lahko natisnemo karkoli, naj bo to logotip vašega podjetja ali pa fotografija. Ležalnik je zložljiv, primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Ponuja tri višinske nastavitve. 

Material: ogrodje iz lesa, platno 220 g/m² poliester

Nosilnost: 100 kg 

Odgovornost za poslane logotipe oz. grafike nižje kakovosti (nizka resolucija ipd.) in neustreznih formatov, ki vplivajo na končni izgled izdelka nosi stranka.

Nudimo vam tudi možnost grafičnega oblikovanja in pregled datotek za tisk.
Grafiko za promocijski ležalnik pripravite po naši PDF predlogi. Za pomoč pri izdelavi nas lahko kontaktirate.
Prenesite predlogo PDF in jo odprite v izbranem programu (CorelDraw, Adobe Illustrator, Indesign, ipd.). Odstranite navodila in vodila (črte) iz dokumenta. 

Vse vstavljene pisave in logotipe pretvorite v krivulje (vektorje). Rastrske slike, ki jih boste uporabili pri oblikovanju, naj bodo primerne resolucije. Za manjše tiskovine 300 dpi, pri večjih formatih bo zadostna grafika z resolucijo od 100 dpi naprej. 
​​​​​​​
Svojo grafiko za promocijski ležalnik lahko pripravite v barvnem prostoru CMYK ali Pantone. Shranjevanja datotek ne priporočamo v RGB barvnem prostoru, saj prihaja do razlik v barvi. 
Priporočamo, da pripravljeno datoteko shranite s standardom PDF: X1-a:2001. Shranite jo v razmerju 1:1.
Preden naložite pripravljeno grafiko za promocijski ležalnik in oddate naročilo, preverite datoteko za tisk (ustrezna dimenzija, dodatek za šiv ipd.), saj za morebitne napake ne moremo prevzeti odgovornosti.