Transparent pripravite glede na željeno dimenzijo. Za pomoč pri izdelavi nas lahko kontaktirate.

Tekstilni transparent - 110g/m2

  • Cena: 14,64€


Tanjši, ugodnejši transparenti, ki jih izdelujemo iz materiala za zunanje zastave. Barva proseva skozi, tako da se na drugi strani zrcalna grafika. 

Transparent zastava

Material: 110 g/m² poliester (isti material kot za zunanje zastave)

Tisk: digitalni tisk, enostranski, 4/0 CMYK. Material je isti, kot pri zastavah, barva proseva skozi, slika je zrcalno vidna tudi na hrbtni strani. 

Transparent vam zašijemo glede na vaše želje, ponujamo tri vrste dodelav. 

Dodelava: Standardna dodelava-Ojačani robovi. Na 50 cm vstavljeni kovinski obročki (enostavna montaža), ojačani robovi in vstavljeni kovinski obročki v vogalih ter ojačani robovi bre kovinskih obročkov

Odgovornost za poslane logotipe oz. grafike nižje kakovosti (nizka resolucija ipd.) in neustreznih formatov, ki vplivajo na končni izgled izdelka nosi stranka.
Ker imajo transparenti ojačane (varjene) robove morate dodati 2,5 cm dodatka za porezavo (bleed).

Pri postavljanju transparenta pomembne elemente pomaknite vsaj 10 cm navznoter od roba porezave. Vse pisave in logotipe pretvorite v krivulje (vektorje). Rastrske slike, ki jih boste uporabili pri oblikovanju, naj bodo primerne resolucije. Za manjše tiskovine 300 dpi, pri večjih formatih bo zadostna grafika z resolucijo od 100 dpi naprej. 

Vaš transparent lahko pripravite v barvnem prostoru CMYK ali Pantone. Shranjevanja datotek ne priporočamo v RGB barvnem prostoru, saj prihaja do razlik v barvi.

Transparent shranite v razmerju 1:1. V kolikor gre za večje dimenzije (6 m ali več) ga shranite v razmerju 1:10 .  

Priporočamo, da pripravljeno datoteko shranite s standardom PDF: X1-a:2001.

Preden naložite pripravljen transparent in oddate naročilo, preverite datoteko za tisk (ustrezna dimenzija, dodatek za šiv ipd.), saj za morebitne napake ne moremo prevzeti odgovornosti.