Otroški kopalni pončo

  • Cena: 23,90€


Predstavljamo popolnega spremljevalca za dogodivščine vaših najmlajših - otroški pončo! Ta pončo, zasnovan z mislijo na udobje, slog in domišljijo, je obvezen dodatek v garderobi vašega otroka. Potopite se v očarljiv podvodni svet z našim dizajnom morske deklice ali pa se podajte na vznemirljivo gusarsko potovanje z dizajnom pirata, ki bo poskrbel, da se bo vaš otrok počutil, kot da je stopil v svojo lastno pustolovščino!

Naš otroški pončo pa ni samo vizualno privlačen, ampak tudi neverjetno praktičen. Ohlapno prileganje ponča omogoča svobodo gibanja, zaradi česar je popoln za izlete na plažo, zabave ob bazenu, piknike in druge aktivnosti na prostem, ki jih ima vaš malček rad.

S svojim kakovostnim materialom in trpežnim krojem je naš otroški pončo ustvarjen tako, da prenese dogodivščine aktivnih otrok. Enostavno ga je tudi vzdrževati – preprosto ga vrzite v pralni stroj in že je pripravljen na naslednjo avanturo.

Verjamemo v to, da je vsak izdelek resnično poseben. Zato ponujamo brezplačno možnost personalizacije! Na pončo lahko izpišemo otrokovo ime, s čimer dodate dodaten pridih individualnosti, pončo pa postane malčkova edinstvena trofeja!

Podarite svojemu otroku neskončno zabavo, pridih domišljije in prilagojen stil z našim otroškim pončem.

 

Velikost: univerzalna velikost; pončo je primeren za otroke od 2. do 10. leta starosti

Dimenzije: širina (čez ramena): 60 cm; dolžina/višina: 50 cm (do 120 cm višine)

Priporočilo za pranje: 30°C - 40°C

V kolikor želite pončo brez personalizacije, preskočite spodnji korak.